2018. június 24., vasárnap

Andrew Wommack: Merj őrültnek tűnni!


Ahhoz, hogy Isten akarata megvalósuljon, néha őrültnek kell tűnnöd. 

Amikor Bud felesége, Gina kómába esett végső stádiumú agyi aneurizma következtében,
Bud Boop nem foglalkozott az orvosi jelentéssel, vagy azzal, hogy a hitén mások megütközhetnek. Csak azzal törődött, hogy lássa Isten akaratát megvalósulni a felesége teljes felépülését illetően.
Egy olyan család története ez Phoenixből (Arizona), amely hitt Isten Igéjében az ijesztő körülmények ellenére.

Bud így emlékszik vissza: „Emlékszem Andrew egyik tanítására, amikor azt mondta: ’Ahogyan elkezdesz egy csatát, általában úgy is fogod befejezni’. Akkor erősnek kell lennem – gondoltam –, így fogok belevágni.”

Gina élete a Szent Szellem vezette agysebészeken múlt. Ennek tudatában Bud felhívta a család orvosát, Dr. Douglas Bailest, hogy konzultáljon Dr. Saphier vezető neurológussal. Az ideggyógyász akkor még nem tudta, hogy Dr. Bailes Andrew tanításainak követője és teljes szívvel hisz Jézus gyógyító erejében.

Dr. Bailes így emlékszik vissza: „Elárulta, hogy milyen Gina állapota; hogy kevesebb, mint tíz százalék esélye van a túlélésre azok alapján, amit látott. Én pedig azt feleltem: Dr. Saphier imádkozhatom Önnel?”

„Tehát imádkozott érte – folytatja Bud –, és azt mondta, hogy amikor bemegy, olyan dolgokat fog látni, amiket meg se gondolt. Jobb eredmény lesz, mint amire számított, csoda lesz az eredmény.”

Bud és a lánya, Rachel felbátorodott Allen és Debbie Moore gyógyulásának történetén, amikor Debbie a Róma 8,6-ból kapott vezetést: „Mert a testnek gondolata halál; a Szellem gondolata pedig élet és békesség.” Bud szerint ez egy egyértelmű helyzet volt. „Bármilyen negatív dolgot mondtak Gina állapotáról, az ellentettjét kellett kimondani.”

Rachel hozzáteszi: „Mindennap így (ilyen elvárással) mentünk be: Ma fel fog kelni. És mikor nem kelt fel, akkor másnap ezt mondtuk: Rendben, ma fel fog kelni. Ezt mondtuk és erre is számítottunk. Bolondnak tűntünk az orvosok szemében, de inkább nézzenek bolondnak, minthogy elveszítsem az anyukámat.”

„Egy nap kinyitotta a szemét, és csak egy lépésnyire voltunk tőle. Mindkettőnkre ránézett” – mondja Bud.

„Felébredtem és azt gondoltam: Mi a csuda? Mi folyik itt? – emlékszik vissza Gina. – Aztán Rachel elmondta, hogy ez és ez történt velem. Nem voltam tudatában, hogy már hetek óta kómában voltam.”

Ma már Gina teljesen jól van. Nemcsak segítség nélkül tud járni, de a látása is teljesen helyrejött, nem lett semmilyen mellékhatás az agyi aneurizmának. Mivel ez nem lehetett más, csak csoda, gyógyulása az orvosokat teljesen összezavarta, de egyben lelkesítette is.

Gina története csak egy a sok élet közül, amely helyreállt az Andrew Wommack Ministries ingyenes tanításai segítségével. A tanítások elérhetősége a barátok és partnerek támogatásának köszönhető. Általuk egy család az arizonai Phoenixből képes volt megmaradni a hitben egy egyébként lehetetlennek tűnő helyzetben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése