2024. január 2., kedd

JÉZUSSAL MINDENNAP - AZ Ő TELJESSÉGÉT BIRTOKOLOD❣️

,,💞Mi pedig valamennyien az õ teljességéből kaptunk kegyelmet kegyelemre.,, János 1:16

A keresztény élet nem olyan, mint az életbiztosítás, amikor a pénzünket csak a halálunkkor kapjuk meg, a mennybe való bejutásunkkor. Minden hívő már most megkapta Isten kegyelmét és teljességét. Minden, ami Ő, már most birtokoljuk újjászületett szellemünkben. 
Teljesek lettünk benne. (Kolosszé 2:9-10).

Amikor elfogadjuk Jézust Urunknak, akkor azonnal megváltozik a szellemünk (2. Korinthus 5:17), de sokan nem vagyunk tudatában annak a változásnak, ami a bensőnkben történt. 
Így azután folytatjuk a fizikai érzékeink és természetes értelmünk diktálta életet, és tudatlanok maradunk új, újjászületett énünkről, aki Isten teljességét kapta meg. 
Nem érezheted, nem tapinthatod meg a szellemed, mert az szellem. Szellemed az örökkévaló, láthatatlan részed. 

Azonban, amikor úgy döntesz, hogy elhiszed, amit Isten Igéje rólad mond, akkor kezded megismerni, hogy Krisztus Jézusban minden a tiéd, amire valaha is szükséged lesz. 
Az Ő Igéje szellem és élet ( János 6:663), és ha az Ő Igéjében bővölködsz, egyre inkább a szellemedből kezdesz élni.
Szellemedben már most olyan vagy, amilyen az örökkévalóságban mindig is leszel. (1. János 4:17.) Dicsőség az Úrnak! Amilyen mértékben megújítod az elmédet ennek az igazságnak a fényében és hiszel ebben, olyan mértékben fogod Isten teljességét tapasztalni az életedben. 
A Példabeszédek 23:7 szerint, amit a szívedben gondolsz, vagy hiszel az vagy.

Imádkozd az Efézus 1:15-23 imáját és hagyd, hogy a Szent Szellem kijelentse a benned élő Krisztust, a dicsőség reménységét (Kolosszé 1:27.)



1 megjegyzés: