2024. mĂĄjus 13., hĂ©tfƑ

🌟ISTEN SZERETETE ,,VISELKEDIK,,❣️

,,💞Nem viselkedik bántóan.,, 1.Korinthus 13:5

Az egyik legnagyobb hazugsĂĄg, amit az ördög beadott nekĂŒnk, hogy a szeretet egy olyan mindent elborĂ­tĂł Ă©rzĂ©s, amit nem tudunk kontrollĂĄlni.
Azonban, az isteni szeretet sohasem cselekszik nem megfelelƑ módon.
A görög tudĂłs Fritz Rienecker mondja, “A bĂĄntĂł azt jelenti, hogy nem tisztessĂ©ges, vagy szĂ©gyenletes viselkedĂ©s.” Isten szeretete tapintatos Ă©s nem semmi olyat, ami arcpirĂ­tĂł lenne. 
Azok az emberek, akik annyira el vannak borĂ­tva a szeretettƑl, hogy mĂ©g csak kontrollĂĄlni sem tudjĂĄk, egyĂĄltalĂĄn nem Isten szeretetĂ©tƑl vannak elborĂ­tva.
A bĂĄntĂł szeretet ördögi. Ez önzƑ Ă©s testi vĂĄggyal teli.

A rĂ©gi mondĂĄs, miszerint, “Annyira szeretjĂŒk egymĂĄst, hogy nem tudunk magunkon uralkodni” pontosabban Ă­gy adhatĂł vissza, “Annyira tele vagyunk testi vĂĄgyakkal, hogy nem tudunk uralkodni magunkon.”
Ha ezt megĂ©rtjĂŒk, akkor sok igazsĂĄgra fĂ©ny derĂŒl Ă©s SĂĄtĂĄn hazugsĂĄgainak sora leplezƑdik le az utunk sorĂĄn.

BĂĄrmikor, amikor valaki mĂĄs irĂĄnt lehengerlƑ Ă©rzĂ©st tapasztalunk, aki nem a hĂĄzastĂĄrsunk, akkor biztosan tudhatjuk, hogy nem Isten szeretetĂ©rƑl van szĂł. 
Az Ɛ szeretete sohasem fog az Igéjével ellentétesen cselekedni.
Az isteni szeretet sohasem hagy el bennĂŒnket. BĂĄrmikor, amikor azt Ă©rezzĂŒk, hogy elment a szeretet, valĂłjĂĄban a vĂĄgy ment el. Az isteni szeretet sosem fogy el.

KĂ©rd Istent, hogy segĂ­tsen Ășjra meghatĂĄrozni, hogy mi az igazi szeretet – az Ɛ fogalmai szerint, nem a miĂ©nk szerint.
Kezdd azzal a bizonyossåggal, hogy az Ɛ szeretete nem egy hormonszint emelkedés, ami bajba kever téged!
Az Ɛ szeretete bĂ©kessĂ©get Ă©s tĂșlĂĄradĂł Ă©letet hoz.


Nincsenek megjegyzések:

MegjegyzĂ©s kĂŒldĂ©se