2024. április 5., péntek

ERŐ, AMELY VONZ🔥

,,🔥És amikor megtalálták, így szóltak hozzá: “Mindenki téged keres.” (Márk 1:37)

Jézus szolgálata csupán néhány hónapja kezdődött el, mégis emberek tömegei keresték. 
Megdöbbentő, ha belegondolsz abba, hogy Jézus a népszerűség keltésének egyetlen konvencionális módszerét sem alkalmazta. Már az első szolgálatánál elutasította a népszerűsítést Jeruzsálemben
 (János 2:24, 25). Nem volt természetes magyarázat Jézus sikerére.

Isten volt az, aki Jézust támogatta, és Ő természetfeletti eszközöket használt erre a célra. 
Ez nem a Medison sugárút ravasz technikája volt, hogy becsábítsa a tömegeket; Isten hatalmas erejének megnyilvánulása volt. 
Csak egy nappal ezelőtt Jézus démont űzött ki egy emberből a kapernaumi zsinagógában. 
(Márk 1:21-28.) 
Ennek eredményeként az egész város Péter házához gyűlt, ahol azután Jézus mindenkit meggyógyított. (Lukács 4:40.)

Isten erejének Jézus általi bemutatása volt az a szikra, amit a Szent Szellem arra használt, hogy tüzet gyújtson ezeknek az embereknek a szívében. Jézus azért rendelkezett ezzel az erővel, mert bensőséges kapcsolatban volt az Atyával. Folyamatos közösségben volt Vele. 
Amikor nem az emberek felé szolgált, akkor imádkozott az Atyával.

Amikor keresed a módját annak, hogy másokat is megérints azzal az új élettel, amit Krisztusban találtál, értsd meg, hogy Isten elhozza ezeket az embereket hozzád, ha megengeded Neki, hogy természetfeletti módon munkálkodjon rajtad keresztül. 
Határozd el ma magadban, hogy megnyitod az értelmed és szíved a Szent Szellem ereje számára, és engeded Istennek, hogy jelekkel, csodákkal igazolja az Ő Igéjét rajtad keresztül.
 
Könnyű az embereket Jézushoz vezetni, ha meggyógyulnak, megszabadulnak és megkapják azt a bölcsességet, amire szükségük van az Ő nevében!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése